Diensten

Ben jij je ervan bewust, dat er meer is tussen Hemel en Aarde en voel jij je gevoeliger of anders dan anderen…? Neem je meer waar uit je omgeving? Ervaar je stemmingen sterk, word je snel overweldigd door drukte, heb je wat meer behoefte jezelf even terug te trekken? Voel jij anderzijds ook direct aan hoe de vork in de steel zit? Ben je erg creatief en bied je snel je hulp aan?

Dit zijn slechts enkele signalen, kenmerkend voor hooggevoeligheid. Wat ik wil, is jou zien als een prachtig mens met hooggevoelige kenmerken, zonder je in een hokje te plaatsen. Iemand die in het drukke leven vaak worstelt met uitdagingen in de drukte van het gezin, de relatie en het werk en daarin altijd zoekende is naar de juiste balans of misschien wel het juiste levensdoel?

Bij ‘Praktijk Puur voor jou van mij’ sta jij centraal! Ik begeleid jou met een passende behandeling op maat samengesteld voor jou, om die balans en rust weer terug te vinden. Ik coach jou hierbij op een bijzondere wijze, omdat ik samenwerk met Engelenenergie!                                                                                                                                        

Na een lange weg van levenservaring, opleiding en spirituele ontwikkeling was voor mij het leren met de zuivere energie van Engelen samen te werken datgene wat voor mij alles compleet maakte. Het is prachtig te ervaren hoe ze om je heen zijn om je te helpen en dit ook zo verschrikkelijk graag willen! Het mooie is ook dat iedereen dit kan leren en jij als gevoelig persoon kan hier je leven mee veranderen en transformeren. Dit kan ik zo makkelijk vertellen, omdat ik het zelf ervaren heb!     

Jij gaat je stabieler en krachtiger voelen, durft voor jezelf te kiezen en je omgeving gaat daar ook van profiteren. Mijn visie is dan ook dat dit absoluut niet ‘zweverig’ is, maar juist heel aards en nuchter.

Heb ik je nieuwsgierig gemaakt? Samen met jou kan ik altijd in een vrijblijvend gesprek kijken waar ik je het beste mee kan helpen, welke behandeling het beste bij jouw behoefte aansluit of dat we diensten kunnen combineren (zoals het persoonlijk maandtraject). Ik leef me in, voel intuïtief en zoek creatieve oplossingen in het combineren van diensten.                                                                             

Kijk verder wat ik je kan bieden of luister eerst naar de korte meditatie.

 

Vind mij ook op