Engelen

Engelen zijn multidimensionale wezens die overal tegelijk kunnen zijn. Veel mensen kennen Engelen uit de kerk of christelijke opvoeding, maar Engelen krijgen juist binnen het christelijk geloof weinig aandacht en dat vind ik jammer, een ondergeschikte rol die ze zeker niet verdienen. Engelen zijn er om jou te helpen, elk persoon op aarde heeft zijn eigen beschermengel, niemand uitgezonderd! Zij zijn je hele leven bij je, om jou te helpen en te steunen.

Daarnaast heb je wat ze noemen de ‘gewone engelen’ die jou bij alles helpen waar je om vraagt, ze geven troost, beschermen je en bieden hulp. De Aartsengelen staan boven deze engelen, zij managen de andere engelen en hebben zo ieder daarvoor hun eigen gebied. Je hebt ook nog natuurengelen, ook wel deva’s genoemd, zij zijn er speciaal voor de natuur, de zorg daarvoor en reinigen en kalmeren jouw energieveld als je in de natuur bent.                                                                                                                                                                  

Als je Engelen om hulp vraagt zullen zij via allerlei tekens en signalen jou die hulp aanreiken. Zoals: veren, munten, dubbele cijfers die je ziet, dieren die op je pad komen, muziek die je hoort (b.v. op de radio), mensen die om een reden op jouw pad komen en nog veel meer. Op deze manier is samenwerking altijd mogelijk en vertel ik jou graag nog meer daarover en hoe je dat in jouw leven kunt gaan toepassen.

Vind mij ook op