Energetische behandelingen

Iedereen is in staat om energie te voelen en door te geven, het ligt aan jezelf of je dit latente vermogen verder wilt ontwikkelen of niet. Persoonlijk vind ik het een prachtig instrument om voor jou in te zetten in de vorm van therapie en tegelijk een stukje Healing mee te geven. Ik geef verschillende vormen van energie door waaronder, waaronder Reiki en Engelenenergie via mijn handen terwijl jij ontspannen op de behandeltafel ligt. Overigens, energie kan ook op andere manieren doorgegeven worden.

Reiki is Universele Levensenergie. Engelenenergie is, zoals het woord al zegt, de energie die we via deze zuivere lichtwezens mogen gebruiken. Ik leg vanaf hoofd tot voeten overal mijn handen op om de energie door te geven. Dit werkt ten eerste ontspannend en je kunt dan ook warmte, prikkelingen, en emoties ervaren. De energie bepaalt zelf waar het op dat moment nodig is…

Hoofdpijn is een veel voorkomende klacht en geeft daarmee een goed voorbeeld:
Ik behandel daarbij natuurlijk het hoofd, wat nog niet hoeft te betekenen dat daarmee jouw hoofdpijn vermindert, de energie kan namelijk ook iets gaan veranderen in jouw manier van bewustwording. Je wordt je bijvoorbeeld bewust van je leefpatroon, je gaat meer slapen, stress anders aanpakken, minder koffiedrinken enz. Wat de hoofdpijn uiteindelijk doet verminderen. Om gezondheidsproblemen positief te kunnen beïnvloeden, zijn vaak meerdere behandelingen nodig.

Daarnaast kan ik je energie op afstand sturen, wat ook prima werkt en goed te combineren is met behandelingen in de praktijk voor een optimaal resultaat. Terwijl jij gewoon thuis zit, ontvang je de energie, welke je op dat moment vaak ook kunt voelen. Het geeft altijd een positief effect.

De behandeling in de praktijk duurt ongeveer een uur in totaal, er kan ook een combinatie met massage gemaakt worden waarbij we samen kijken hoelang ik je behandel.

-Reiki/ Engelenenergie 30 min. €29,50

-Reiki/ Engelenenergie 60 min. €50,-

Vind mij ook op