Ervaringen van klanten

Persoonlijke aandacht, enthousiasme en gezelligheid. Zowel de meditatieavond als de massageworkshop waren erg leerzaam en waardevol!

Iris ten Barge

Facebook

Zowel de meditatiecursus als de massageworkshop waren erg ontspannen, gezellig, leerzaam en fijn. Duidelijke uitleg, veel ervaren en voelen, er wordt echt de tijd genomen.Veel ruimte voor uitwisselen van ervaringen en gedachten. Aanrader!

Sanja Antonides

Facebook

De nek/schouder/rug massage gehad van Jolanda. Echt een aanrader. Ondertussen mijn voeten in een warm bad, kaartje voor me getrokken. Leuke combi. Daarna nog een voetmassage gehad. Ik heb wel meer massages gehad en er is een duidelijk verschil. Bij Jolanda geeft het een bijzonder diepe ontspanning. Jolanda heeft helende handen. Dankjewel!

Samantha Maranus

Facebook

Bij Praktijk Puur voor jou heb ik twee keer een Nei-sessie gevolgd. Ik voelde me heel snel op mijn gemak. Jolanda zorgt voor een fijne en ontspannen sfeer. Ik kwam er omdat ik voelde dat er nog veel emotie op bepaalde ervaringen in mijn leven zat. Door de sessies heb ik dat kunnen loslaten en heeft het kunnen helen. Ik voel me rustiger, als ik nu aan deze ervaringen denk. De emoties zitten niet meer zo in mijn lichaam. Dank je wel, Jolanda!

A, 46 jaar

Ik zat in een behoorlijk diep dal en was redelijk ten einde raad toen Jolanda op mijn pad kwam. Door haar Reiki behandeling en haar uitstraling van rust, kwam ik zelf ook weer tot rust. Naast Reiki heb ik ook een Healing bij Jolanda gedaan met de Biotensor. Dit was een eye-opener en gaf mij handvatten en vertrouwen. Mede dankzij Jolanda ben ik weer vertrouwen in mijn hoofd en lichaam gaan krijgen. Het is een reis welke iedereen zelf en alleen moet maken, maar door Jolanda en haar behandelingen, werd ik hier in begeleid en wist ik dat ik het kon. Dankjewel Jolanda!

Angelique

Vind mij ook op