Ervaringen van klanten

Persoonlijke aandacht, enthousiasme en gezelligheid. Zowel de meditatieavond als de massageworkshop waren erg leerzaam en waardevol!

Iris ten Barge

Facebook

Zowel de meditatiecursus als de massageworkshop waren erg ontspannen, gezellig, leerzaam en fijn. Duidelijke uitleg, veel ervaren en voelen, er wordt echt de tijd genomen.Veel ruimte voor uitwisselen van ervaringen en gedachten. Aanrader!

Sanja Antonides

Facebook

Visionboard maken: Jolanda maakt dat iedereen zich vrij voelt om zichzelf te kunnen zijn waardoor er een fijne en ontspannen sfeer ontstaat. ik ben klaar voor 2019!

Liesanne van Amstel

Facebook

De nek/schouder/rug massage gehad van Jolanda. Echt een aanrader. Ondertussen mijn voeten in een warm bad, kaartje voor me getrokken. Leuke combi. Daarna nog een voetmassage gehad. Ik heb wel meer massages gehad en er is een duidelijk verschil. Bij Jolanda geeft het een bijzonder diepe ontspanning. Jolanda heeft helende handen. Dankjewel!

Samantha Maranus

Facebook

Hele leuke ochtend gehad met een fijne groep mensen, het maken van een vision board voor 2019. Jolanda is betrokken en kundig, fijn om door haar begeleid te worden!

Liane de Smit

Facebook

Vind mij ook op