Engelenkaartreading

Een Engelenkaartreading kan je inzicht geven als je met een vraag zit of in een situatie zit die je zorgen baart en je even niet meer weet wat nu te doen of hoe te handelen. Toeval bestaat niet, alles in ons leven heeft een reden... We werken allemaal met de wet van de aantrekkingskracht of je erin gelooft of niet. Als ik jou een Engelenkaartreading geef, werk ik samen met de Engelen en stem ik mezelf af op hen. Ik zoek een set kaarten uit welke op dat moment het beste past bij jouw situatie, soms doe ik dat via de pendel: ik stem me af op jou en je hulpvraag en schud de kaarten, waarbij de kaarten die voor jou belangrijk zijn er vanzelf uitspringen. Vervolgens leg ik de kaarten voor je uit, waarbij ik intuïtief boodschappen van de engelen aan jou door mag geven. 
En daar bij geef ik jou ook een stukje coaching.
Alle adviezen en inzichten die tijdens de reading naar voren komen, zijn speciaal voor jou. Uiteraard is het van belang dat je e.e.a. ook gaat toepassen. Wij als mensen hebben een vrije wil hier op aarde, engelen mogen hier nooit inbreuk op maken. Wanneer je besluit niks te doen met het resultaat uit je reading, zal er dus ook niks veranderen. Engelen willen je heel graag hiermee helpen, maar dan moet je het wel vragen! Natuurlijk kun je in een reading ook bevestiging en geruststelling vinden, boodschappen uit deze kaarten zijn altijd liefdevol en positief gebracht om jou verder te helpen.

een engelenkaartreading kan ook via videobellen

en ook is dit mogelijk via mailcontact, foto's van de kaarten en een uitgeschreven uitleg. we kunnen als je dat wil dit ook nog telefonisch bespreken

 

Consult van ongeveer 60 min. €51,-

Vind mij ook op