Over Jolanda

Na een lange carrière in het kappersvak, waarbij ik het vak psychologie ook goed onder de knie gekregen heb was het tijd om een andere richting op te gaan. Ook ik voelde me altijd al anders, op school, in vriendschappen enz. en dat kon wel eens eenzaam zijn.                                            

Langzaam veranderde er in mij van alles, er kwam meer bewustwording voor gezondheid/voeding en na een kerkelijke opvoeding veranderde ook daarover mijn opvatting. Ik ben ook hooggevoelig en heb er wel even over gedaan om dit ook als mijn kracht te gaan zien!                                                        

Na veel cursussen, workshops, opleiding en ondertussen ook elke keer weer die levenservaring, werd duidelijk dat alles wat zich tussen hemel en aarde bewoog, mij mateloos interesseerde en bovenal ook dat het kwartje viel dat dit klopte voor mij!

De wens om ook anderen verder te helpen, meer voor iemand te kunnen betekenen groeide… Ik zie mezelf als Healer in de breedste zin van het woord. 

Spiritualiteit is zo’n breed begrip en vanuit mijn mening zijn we hier, in zekere zin, allemaal mee bezig. Iedereen is in zijn leven, op zijn pad daar waar hij/zij moet zijn, er is geen goed of fout. Spiritualiteit is niet zweverig, maar voor mij nuchtere realiteit en dat is wat ik graag over wil brengen aan meer mensen. Zodat ook zij gaan zien en voelen dat het een bron van inzicht en hulp kan bieden.

Het mistige gevoel eraf halen, door te ervaren, te durven voelen en erop te durven vertrouwen dat het lijntje met boven er voor iedereen is. Dat ook jij energie kunt voelen en door Engelen geholpen en beschermd wordt. Ik kan je hierin de richting wijzen en je helpen, daarom was voor mij een carrièreswitch onvermijdelijk en is ‘Praktijk Puur voor jou van mij’ geboren. Ik richt mij met name op hooggevoelige vrouwen, maar iedereen die zich tot mijn diensten aangesproken voelt, is van harte welkom. Toeval bestaat immers niet! Als jij dit leest en het doet iets met je, dan ben ik er voor jou!

 

Vind mij ook op